Turvehoidot

Turvehoito on ihanteellinen erilaisten kipujen ja vaivojen hoitoon. Se lievittää myös tulehduksia ja aktivoi aineenvaihduntaa sekä auttaa myös erilaisten iho-ongelmien hoidossa. 

 

Turvetta voidaan käyttää moniin eri vaivoihin, mm.

-lihassärkyihin ja lihasten rentoutukseen

-nivelvaivoihin

-reumaattisiin kipuihin

-turvotuksiin

-verenkiertohäiriöihin

-kuukautis- ja vaihdevuosivaivoihin

-ihottumiin

-psoriasikseen

-akneen

-hiuspohjan ongelmiin

-unettomuuteen

-sterssinhoitoon

-vähentää selluliittia ja laihduttaa

 

Käytän hoidoissani Lehtosuon hoitoturvetta joka on 100% luonnontuote. Siihen ei lisätä mitään, eikä siitä poisteta mitään. 

 

Turvehoito selälle 65min

Lämmin, noin 40-asteinen turve levitetään selälle, peitellään kelmulla, ettei se pääse kuivumaan ja lopuksi vielä lämpöpakkaukset, jotka rentouttavat lihaksia sekä tehostavat turpeen ravintoaineiden imeytymistä. Turpeen anneteaan vaikuttaa noin 20min, jonka aikana voidaan hieroa pää ja kädet tai pohkeet ja takareidet, kumman asiakas valitsee. Turve poistetaan aluksi suurin osa kelmulla ja sen jälkeen imukupeilla hieroen. Tämän jälkeen selkä pyyhitään kosteilla ja lämpimillä pyyhkeillä, jolloin iho saa samalla myös kuorinnan. Sen jälkeen rentoutuneet ja lämpimät lihakset vielä hierotaan.

 

Turve on kuolleista kasveista ja kasvinosista hitaan maatumisen tuloksena syntynyt eloperäinen maalaji. Sen pH on 5-5,7. 

Hoitoturpeeksi soveltuva turve tutkitaan tarkasti ensin maastossa ja vielä laboratoriossa. Turpeen puhtaus varmistetaan hygieniatestein. 

041-4567485

Jääsköntie 2 Oulunsalo Finland 90460

©2018 by Luontaishoitola Capri