Erikoishoidot

Muutamia esimerkkejä yhdistelmähoidoista! 

 

Hoidoissa käytetään luonnonmukaisia Frantsilan tuotteita. Tuotteita voit myös ostaa itsellesi tai lahjaksi.

 

Rentoutushoito 120min 

   Kokonaisvaltainen ja ylellinen hoitokokonaisuus alkaa intialaisella päähieronnalla. Hoito jatkuu hierontapöydällä niska-hartia hieronnalla. Sen jälkeen kasvot saavat ihanan ja rentouttavan hieronnan. Kuin pisteenä iin päälle, hoito lopetetaan jalkaterien kylvetykseen, kuorintaan ja hierontaan. 

 

Hemmotteluhoito 60min

   Tässä hoidossa asiakas saa rentoutua hierontäpöydällä makuuasennossa nauttien klassisen hieronnan sekä rentouttavan päähieronnan lempeistä ja tehokkaista otteista.

 

 

Hemmotteluhoito 90min 

  Mieltä rauhoittava hoito sisältää niska-hartiahieronnan sekä rentouttavan päähieronnan. Hoito voidaan toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti intialaisen päähieronan osalta joko asiakkaan istuen tai ollessa makuu-asennossa.


Psycho Zone 

  Psycho Zone eli jalkojen energiaratahieronta on jalkateriin tehtävä syvärentouttava hoito. Hoidossa käsitellään jalkaterät rytmisesti sivelle ja painamalla kevyellä ja rauhallisella otteella. Hoito sopii lähes kaikille, erityisesti rentoutumista ja rauhoittumista kaipaaville. Psycho Zone hoito kestää 30 minuuttia ja se voidaan yhdistää muihin hoitoihin.

 

Jalkojen Hemmotteluhoito 60 tai 75 minuuttia

    Hoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä jonka aikana hierotaan istualtaan niska-hartia sekä pää. Jalkakylvyn jälkeen asiakkaan jalkaterät kuoritaan ja hoidon lopuksi jalat saavat rentouttavan hieronnan. Tähän hoitoon voi yhdistää helposti esimerkiksi Psycho Zonen.

 

Yhdistelmähoitoihin on mahdollista lisätä jalkakylpy, kuumat kivet ja/tai selän kuorinta, jolloin hoidoista tulee todella luksusta!

041-4567485

Jääsköntie 2 Oulunsalo Finland 90460

©2018 by Luontaishoitola Capri